SKINWORKS REJUNEVASI

X guna makan produk pemutihan tp x pakai sunblock sbab kulit luar x dilindungi drpd UVA / UVB pon . Tp kalau dh makan Skinworks Reju ni , kulit automatik dilindungi drpd cahaya matahari . Kite gune teknologi FernSunblock tau . Diimport khas drpd Switzerland . Tp yg paling penting , kesan pemutihan skinworks mmg cpt n mslh kulit GERENTI selesai !..

- SOFEA say (pengasas)-

What are the reasons everyone should wear sunscreen?

-The ozone layer is depleting and your body needs shielding from harmful rays.
-Skin cancer rates are on the rise and sunscreen has been proven to decrease the development of skin cancer.
-It helps to prevent facial brown spots and skin discolorations.
-It also helps to reduce the appearance of facial red veins and blotchiness.
-It slows down the development of wrinkled, premature aging skin.

lindungi kulit dari sinar UV dari DALAM!!

 

U all , testimoni pengasas sendiri !! Akibat terlalu banyak mencuba sampel produk dari kilang , kulit pengasas Skinworks telah rosak dn mengalami alahan teruk . Tetapi alhamdulillah semuanya hilang selepas consume Skinworks Rejunevasi selama seminggu . Biar gambar berbicara u all

 

____________________________________________________________

PRODUK POWER dgn harga mampu milik
♥♡♥ RM99 sm, RM105 ss ♥♡♥

FREE POSLAJU utk 20 yg pertama shj~~~cepat!

1. PM FB kami —> http://goo.gl/QtCtbg

2.WHATSAPP 014-979-2386

3.ORDER FORM —> http://goo.gl/KN9x1Y

 

Kesan cepat . Skinworks Rejunevasi mmg best ! Kesan seawal sehari u all . Rugi spe x cuba . Harga cuma RM99SM , RM105SS . Memutihkan kulit , mghilangkan parut dn jerawat , mghilangkan kedutan dan yg paling penting , mengandungi SPF30 . Anda dh x perlu pakai sunblock . Telan je ^^

Aurora DARA : Breast , Skin and Miss V Therapy

ASET WANITA = BREAST, MISS V dan jangan lupa BOTTOM (punggung)  !

Tapi utk TAWAN SUAMI ya , kita niatkan yg baik, usaha utk spice up rumahtangga :)

Kembalikan balik First Night anda, sila lah baca testimonials yg byk mengenai produk ini ya, scroll ke bawah

AURORA DARA 1 & 2 , mmg datang as per set

AURORA DARA merupakan satu produk yang mengfokuskan kepada pembesaran payudara , kulit yang sihat dan cerah serta mengetatkan otot faraj dan awet muda . herba-herba terpilih serta ramuan semulajadi yang menakjubkan bakal memberikan kesan seawal sekali pengambilan .

 

terbahagi kepada dua iaitu AURORA DARA 1 dan AURORA DARA 2

AURORA DARA 1  mengandugi KACIP FATIMAH & LOBATA & Pueraria Miriefica


  • mengetatkan otot faraj ,
  •  awet muda
  •  pembesaran payudara , firming & Enchance
  • hilangkan masalah keputihan

AURORA DARA 2 mengandungi Idebenone

  • pembesaran payudara , menegangkan payudara
  •  anti aging , memutihkan kulit serta anti kedutan .
  •  Bukan itu sahaja , dengan adanya collagen , kulit lebih sihat , cerah dan berseri

 

AURORA DARA perlu diambil sepasang iaitu DARA 1 dan 2 untuk kesan paling optimum dan penyerapan paling efektif . Rasai perbezaan payudara ada , awet muda serta betapa ketatnya otot faraj anda dengan pengambilan AURORA DARA SET .

Atur cara makan : Makan sepasang iaitu satu biji kapsul dari Aurora Dara 1 serta satu biji kapsul dari Aurora Dara 2 . Minum dengan air suam (sebaik2nya) selepas makan malam . Jika anda mengambil ubat lain , jarakkan pengambilan 1-2jam .

Harga : RM160 untuk SATU SET AURORA DARA

NOTA PENTING! Tidak mengandungi bahan pengawet atau bahan jenis dadah. Berbentuk HERBA & RAMUAN TRADISIONAL.

TESTIMONIAL AURORA DARA , caution : unsur-unsur 18SX ok hihihi

 

 

 

 

ORDER SEGERA, anda pasti perlukan AURORA DARA ini ~!!

1. PM FB kami —> http://goo.gl/QtCtbg

2.WHATSAPP 014-979-2386

3.ORDER FORM —> http://goo.gl/KN9x1Y

Baca Sendiri TESTIMONIAL Pengguna Aurora Dara

(more testimonials kat FB Cantik.beautifulnara)
—-> http://goo.gl/7BbU1U

Double Stem Cell utk semua~

Produk terhangat masa kini!

Duta Umie Aida

 

Double Stem Cell:

Sesuai utk anda!

Rm270 utk 2box.
Setiap Box ada 14sachets.
terus free keahlian, so next purchased pada harga ahli rm190/2box

secara ringkasnya FUNGSI Double Stem Cell ni

 

Umie Aida telah dilantik sebagai duta.
Beliau sgt berpuas hati sejak amalkan produk ini

Kulit tak berminyak dah, sambil badan rasa ringan sangat

Antara testimonial Double Stem Cell.
DS ni akan repair sell yg rosak, so jika anda ada masalah sakit bghn tu…yg tu akan dibaiki dulu, In Shaa Allah

Bagus utk ASTHMA, Migrane etc
kita cuma berusaha…..apa salahnya cuba kan?

juga yg ada kencing manis, darah tinggi…
boleh cuba…in shaa allah

juga membantu utk pesakit kanser….

 

ORDER DI SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...